Apple iPhone 6S Plus

>>Se mobilselskaber oversigt her<<.

Apple iPhone 6S Plus - Lån til mobilen i dag

Apple iPhone 6S Plus - Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne iPhone 6S Plus, så kan du ansøge om et lån hos Zaplo lige herunder.
Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu

Apple iPhone 6s Plus i styrket udgave

Her har du 2015 udgaven a iPhone, nemlig Apple iPhone 6s Plus, som er storebror til den lidt mindre iPhone 6S. Ganske som sin lillebror er det ydre ikke blevet ændret væsentligt i forhold til forgængeren iPhone 6 Plus. Der er egentligt kun sket en tilføjelse af en farvekombination i form af Rose Gold farven som er kommet til her i år. Eller fås denne udgave også i Space Grey, Gold og Silver som sin forgænger.

12 megapixel kamera og 4K video

Nu kan du optage video i 4K kvalitet, hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til forgængeren. Du får også et 12 megapixel kamera som opgradering, samt et frontkamera på 5 megapixel. Disse er virkeligt noget der har manglet i de tidligere modeller, så dette ses som en super fed tilføjelse i denne model og 6S.

3D touch giver dig en "højre museknap" funktion

Det nye 3D touch er med til at gøre oplevelsen af den nye iPhone 6S Plus til en endnu sjovere gadget, og du får et væld af nye funktioner i denne nye feature. Dette gælder i de fleste brugerflader på telefonen, så du vil opleve en stor forandring i din måde at styre de forskellige funktioner med.

Hurtigere A9 processor

Den nye A9 processor giver dig en meget hurtigere telefon i hånden. CPU hastigheden skulle være forbedret med 70% og GPU hastigheden med 90%. Så der er virkeligt kommet drøn på drengen, som man siger. Dette kan du mærke når du åbner apps eksempelvis, at der er meget hurtigere reaktionstid på disse.

Du kan se 3 videoer om den nye telefon fra Apple og 6S her: