Sammenlign mindstepriser på Apple iPhone 6S 32GB

Apple iPhone 6S i flotte farver

Apple iPhone 6s

Lån til mobilen i dag

Hvis du ikke lige har kontanter til at købe denne iPhone 6S. Så kan du ansøge om et lån hos VIVUS lån lige herunder. Du får svar med det samme:

Klik her og ansøg om lån nu


Apple iPhone 6S ligner iPhone 6 i udseendet

Denne mobil ser identisk ud i forhold til sidste års 4,7-tommers iPhone 6. Den største og mest mærkbare ændring til dette års iPhone 6S er “3D Touch”. Som er en trykfølsom skærm-teknologi, der lader dig gøre nye ting på din iPhone 6S.

Så om du holder iPhone 6 eller iPhone 6S i hånden. Det kan du ikke mærke forskel på hvis du lukker øjnene. Åbner du øjnene igen, vil du se at der er komet en nye farvekombination til Apple iPhone 6S og 6S Plus.

Denne farve hedder Rose Gold, og er altså en tilføjelse til farvekombinationerne Gold, Space Grey og Silver.

engod mobil

De nye features i Apple iPhone 6S og 6S Plus

Med væsentlige opdateringer til iPhone 6S kamera teknologi i form af et nyt og forbedret 12 megapixel kamera samt et frontkamera på 5 megapixel, så har Apple endeligt valgt at gøre noget ved kamera situationen.

Du får desuden videooptagelser i 4K også i den nye Apple iPhone 6S. En ny form for trykfølsom navigation kaldet 3D Touch. Med en hurtigere processor er alle sammen med til at holde den næste generation iPhone konkurrencedygtig. Og det nok til at stå imod konkurrenternes nye modeller her i efteråret.

mest populære

Aerospace-grade aluminium og mere robuste glas

Apple iPhone 6S og 6S Plus har helt sikkert opnået mere indre styrke. Men der er også sket forbedringer i en anden kvalitet af aluminium til chassiset. En kvalitet, der også anvendes i luftfartsindustrien.

De kalder det Serie 7.000, og det er det samme aluminiumslegering Apple sætter i sit Apple Watch Sport. Man håber hos Apple at dette kan modvirke fremtidige “Bendgates”. Hvor man sidste år oplevede at iPhone 6 blev bøjet når man havde den i baglommen.

Glasset på skærmen er også blevet forbedret, uden at komme nærmere ind på hvilket materiale der her er tale om. Vil du kigge efter en rejse, så find ideer til din næste rejse her.

Apple iPhone 6S

3D touch

Apple har fået en trykfølsom feature på skærmen som de kalder 3D touch. Det er det samme som du oplever på et Apple Watch og på nogle Macbook touchpads. Nogle vil kalde det en slags “højre museklik” funktion, da mange af funktionerne minder om et højreklik på en computer mus.

Hurtigere processor

Under kølerhjelmen på denne mobil og 6S Plus, har vi en opgraderet A9 processor, der er Apples tredje generations 64-bit chip.

Apple hævder, at A9 er 70% hurtigere end sidste års A8. Dette er når det kommer til de sædvanlige opgaver (som at åbne en app, for eksempel), og 90 procent hurtigere på grafiske opgaver, til eksempelvis gaming.

WiFi skulle også være forbedret en del, og dette resulterer i væsentligt hurtige Internet hastighed når du er på et WiFi netværk.

Apple iPhone 6S

Se video om denne model og 6S Plus her: