Apple iPhone 5S 16 GB er ved at udgå

Apple iPhone 5S er en utrolig populær mobiltelefon.

Apple iPhone 5S 16 GB

Apple iPhone 5S - en super lækker smartphone

IPhone 5s afviger ikke synderligt i forhold til sin forgænger iPhone 5 i designet, andet en flere variationer i farver.

Home knappen, der har været på iPhones fra dag ét, er nu pludseligt forvandlet til en fingeraftryksscanner med tilnavnet Touch -id.

Med denne scanner kan du låse telefonen op og godkende indkøb online. Den nye A7 processor debuterer på iPhone 5s som det første 64-bit mobil chipset i brug på en kommerciel enhed.

ISight-kameraet er stadigt på 8 megapixel, men er meget bedre, med bl.a. større blændeåbning, og evnen til at skyde slowmotion videoer.

for ikke at nævne den dobbelte to-farvede LED flash på bagsiden, der optimerer billeder af personer med endnu bedre gengivelse af naturlig hudfarve.

Hvad kan iPhone 5S så mere end forgængeren ?

Apple iPhone 5S ligner iPhone 5, men har meget mere under "kølerhjelmen". Er det nok til at imponere, eller er det bare en lille udvidelse ? Der findes millioner af forbrugere over hele verden der altid har store forventninger til den nye model fra iPhone, og Apple iPhone 5S var ingen undtagelse.

Men verden har ændret sig siden den første iPhone kom på markedet, og konkurrenterne er blevet meget dygtigere end dengang. Nogle af de bemærkelsesværdige ændringer i 5S er en kraftigere CPU, samt fingeraftryks scanneren til forbedret sikkerhed i telefonen.

Designet på Apple iPhone 5S

De nye farver, som bl.a. omfatter Champagne og Space grå, er lidt underlige, men gør at skrammer ikke ses så let på chassiet. Apple iPhone 5S ligger i hånden og føles imponerende lækker, og med den lave vægt på 112g og dimensioner på 123,8 x 58,6 x 7,6 mm har den et rigtigt godt design.

Dette er en smartphone der føles eksklusiv og absolut ikke som en billig telefon.

Apple iPhone 5S

iPhone 5S Specifikationer:

  • Skærm 4"
  • Intern hukommelse 16 GB (fås også i 32 GB og 64 GB)
  • Kamera 8 Megapixel
  • Front kamera 1.2 Megapixel
  • Styresystem iOS 7
  • Nano-SIM
  • Vægt 112 g
  • 123.8 mm x 58.6 mm x 7.6 mm