Alka mobil er en billig og enkel løsning for dig der ønsker et billigt mobil abonnement. Alka mobil udland er en del af forsikringsselskabet Alka. Alka Mobil er et godt tilbud til dem der er kunder hos Alka eller medlemmer af de fagforeninger, som Alka samarbejder med.

Billig mobiltelefoni til 2,5 millioner danskere

Når du ser listen over de forskellige forbund som har muligheden for at oprette et billigt abonnement til telefonen, så er der store muligheder for at at du er blandt disse heldige kunder.

Ønsker du at bruge dit abonnement i hele EU, kan du for en lille merpris få 10GB data i hele EU, samt fri tale og sms/mms. Dette forudsætter selvfølgelig at du kan opfylde de betingelser der skal til for at oprette et mobil-abonnement hos Alka.

Kan jeg få Alka mobil?

Tjek her om du kan få Alka mobil til lave priser på taletid og mobil data. Tjek med det samme om du kan få Alka mobil-abonnement til din telefon.

Alka mobil abonnement

Om Alka mobil

Er du i forvejen kunde hos Alka forsikring, eller hvis du er medlem af et relevant fagforbund, så kan du oprette et abonnement hos Alka Mobil. Desuden er medlemmer af din husstand velkomne. Så familien har også mulighed for at få abonnement til mobilen på de favorable vilkår.

Spar penge i husstanden

Hvis alle i jeres husstand samler telefon abonnementerne hos dette selskab. Så kan i spare en del på jeres samlede pris for telefon-abonnementerne i husstanden. Så det er bestemt tiden værd at undersøge hvad i gentligt kan spare ved at samle husstandens abonnementer hos Alka mobil.

Alka abonnement til 59 kr.

Alka mobil tilbyder flere forskellige abonnementer til din telefon. Du har mulighed for at bestille et abonnement til mobilen for kun 59 kroner pr. måned. Oprettelsen er gratis og du har ingen binding på denne løsning. Denne lave pris kan tilbydes for dig der kun benytter telefonen i Danmark.

Alka kontakt

Over 2 millioner danskere kan få adgang til Alka mobil abonnementerne. Du kan med det samme tjekke om du også er så heldig at du kan skifte til Alka abonnement på din telefon. Det er nemlig abonnementspriser i den lave ende af skalaen som du kan få hos AlkaMobil i Danmark.

Mange kunder er slet ikke klar over hvor mange penge de kan spare på telefoni ved at skifte til AlkaMobil. Hvis du er medlem af et fagforbund som Alka samarbejder med, så har du mulighed for at oprette et abonnement hos Alka mobil bredbånd. Klik her og find ud af om du kan oprette et mobil abonnement hos Alka.

Ikke alle danskere har adgang til disse favorable tilbud. Selvom du ikke har forsikring i Alka, er du måske medlem af et af de 17 fagforbund, der samarbejder med Alka. Dette kan du finde ud af ved at klikke dig ind på oversikten her på siden, så du hurtigt kan se om du har adgang til disse gode priser.

Mobil netværk fra Telia og Telenors

Alka mobil benytter mobilnetværk fra Telia og Telenor, så du er garanteret et solidt mobil netværk i Danmark. Disse to mobil netværk dækker det meste af Danmark og du er sikker på en hurtig mobil internet forbindelse når du er på farten. Dette gælde både når du skal tale i telefon samt når du er online på nettet via din mobiltelefon. Styr selv dit abonnement med Mit Alka Mobil.

God mobil dækning i Danmark

Telia og Telenors mobilnetværk giver omkring 97% af alle danskere dækning med 4G netværk, og hele 99% af danskerne får dækning med 3G. Desuden er disse mobilselskaber langt fremme med udviklingen af 5G netværket, så du vil inden for en overskuelig fremtid også kunne få dækning med 5G mange steder i Danmark.

Hvilke forbund skal du være medlem af?

Listen omfatter flere af de store forbund som 3F, Dansk Metal og HK. Men også mindre niche-forbund er repræsenteret, for eksempel Dansk Artist Forbund og Håndbold Spiller Foreningen. Som nævnt bliver det til i alt cirka 2.5 millioner danskere, der har mulighed for at tegne abonnement på Alka Mobil, fordi det er hele husstanden, der er omfattet af tilbudet.

 • 3F
 • Dansk Metal
 • Blik og Rørarbejderforbundet
 • Cabin Attendants Union
 • Dansk Artistforbund
 • Dansk El-Forbund
 • Dansk Socialrådgiverforening
 • FOA
 • Fødevareforbundet NNF
 • Hærens Konstabel og Korporalforening
 • HK
 • Håndbold Spiller Foreningen
 • Malerforbundet
 • PlusKort
 • Serviceforbundet
 • Socialpædagogernes Landsforening
 • Spillerforeningen
 • Teknisk Landsforbund

Alka mobil Trustpilot

Ønsker du at se anmeldelser fra kunderne på Trustpilot, så kan du klikke HER og få ærlige anmeldelser fra de kunder der benytter sig af dette selskab i Danmark. Dette er den bedste indikation for dig om dette er et godt sted at oprette et abonnement til din telefoni.

Benyt dig af anmeldelser

Det er en rigtig god ide for dig at læse andre forbrugeres anmeldelser af selskaber der tilbyder telefoni i Danmark før du opretter dig som kunde. På den måde kan du føle dig mere sikker på at du får et godt produkt og et godt netværk. Mange udbydere har det med at favorisere deres produkter til fordel for dem selv. Her får du kundernes egne oplevelser og meninger om udbyderen.

Alka mobil 5G

Alka mobil 5G er under udarbejdelse og vil snart kunne tilbydes i dit abonnement hos dette selskab. Dette forudsætter selvfølgelig at din telefon også kan benyttes til 5G signalet. Dette kan du finde ud af ved at læse manualen til din telefon. Har du mulighed for 5G signal, vil du blive overrasket over den lynhurtige hastighed du kan surfe med på din telefon og internet forbindelse.

Alka forsikring

Alka er et forsikringsselskab og du kan se alle typer af forsikringer der tilbydes her. Der er store chancer for at du også kan spare penge på deres forsikringer, da disse ligger i den lave ende af prisskalaen. Undersøg først om du kan benytte dig af disse gode priser på telefoni hos dette selskab før du går videre.

Fordele ved Alka mobil

De største fordele er helt klart de lave priser og fri taletid samt det Alka mobil netværk som der bruges i Danmark. Alka telefoni bruger Telia og Telenor netværk på 3G, 4G og 5G. Så der er masser af fordele ved at benytte dette selskab til din telefoni i Danmark og EU. Du kan altid komme i kontakt med Alka mobil kontakt.