3 mobilabonnement

3 mobilabonnement for alle

3 mobil abonnement – Når du vælger 3 mobil taletid, så kan du være sikker på et stort udvalg af taletidsabonnementer med fri tale i de fleste pakker. Derud over får du et bredt udvalg af mobildata pakker som skiller de fleste abonnementer fra hinanden. Se mobilabonnement sammenligninger her.

Med “Roam Like Home” dækker 3 mobil mange steder i verden med deres netværk. Dette er en af de store fordele ved at have et 3 mobil taletidsabonnement. Tjek de forskellige pakker med taletid og mobil data lige her under.

3 mobil taletid priser:

Et godt og hurtigt netværk hos 3 mobil

Som nogen af de eneste tilbyder 3 mobil at du kan være online med din mobil mange steder i verden.

Du kan selv klikke dig ind på 3 mobils hjemmeside og se hvor de dækker når du er ude at rejse i verden.

Ud over at kunne komme i kontakt med venner og familie, er der i dag mange flere faktorer der skiller mobilabonnementer fra hinanden.

Konkurrencen er i dag så stor på mobilmarkedet, at selskaberne virkeligt skal være fremme i skoene når der skal kapres kunder. Derfor oplever vi i dag en meget bedre kundeservice, og bedre betjeningsmuligheder på selskabernes hjemmesider. Dette gælder også for 3 mobil taletid.

Få styr på dit abonnement hos 3 mobil taletid

Noget af det første du skal have styr på når du har et mobilabonnement, eller skal til at skifte til en ny udbyder, det er dit abonnement. Hvad er egentligt dit behov for taletid og mobil data? I dag kan vi jo både være i kontakt med venner og familie via chat eller mail.

3 mobil taletid abonnementMen de sociale medier udvikler sig også, og det betyder at de tilbyder flere og flere måder at komme i kontakt med din omgangskreds på bliver bedre. Du kan ringe dem op via Facebook, Skype, samt en masse forskellige mobil apps. Og det er gratis på denne måde. Det kræver blot at du har et abonnement der har nok data inkluderet i pakken. Det har 3 mobil taletid i deres pakker.

Roaming i udlandet – Roam Like Home

3 mobil har det de kalder Roam Like Home Norden, eller Rome Like Home EUROPE. Dette betyder at du altid kan komme online i enten Norden eller i Europa med mobil data fra 3 mobil. Læs mere om 3 Like Home – klik her.

3 mobil har det hele

Der findes ikke det indenfor mobiltelefoni og hardware som 3 mobil ikke har. Der tilbydes mobilabonnementer til taletid og mobildata, men også mobiltelefoner, tablets og ekstraudstyr. Mobilpakkerne spænder også vidt, og du kan som 3 mobil taletid kunde altid ændre dit mobilabonnement, samt tilkøbe alle slags services, lige fra ekstra taletid, mobil data, eller udlands data og taletid.

Det brede udvalg af mobilabonnementer

Som du kan se så dækker deres mobilabonnementer behov der kan opfyldes hos de fleste mennesker, samt lidt til. Derfor kan du vælge imellem flere abonnementstyper i små eller store pakker med taletid og data. Der findes masser af tilvalgspakker som du kan tilføje til dit nuværende abonnement. Se de mange fede muligheder for tilvalg – klik her.

3 mobil kundeservice

Hos 3 mobil taletid står der hele tiden kundeservice medarbejdere klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Kan du ikke få svar på deres support hjemmeside, så kan deres kundeservice ringes op på tlf.70313313. Du kan også gå ind på deres support side og tjekke om ikke dit spørgsmål kan blive besvaret her. Klik her for at gå til 3 mobil support.

Se det hele med “Mit 3”

Har du brug for at kunde se dit forbrug eller andre ting i forbindelse med dit 3 abonnement, så kan du logge ind på Mit 3 via deres hjemmeside. Her kan du se dit forbrug af taletid, data, se regninger, og andre tilvalgsmuligheder. Det er let og lige til at gå til. Og det kan du tilgå døgnet rundt. Hvis du vil tjekke 3 mobil taletid dækning, så kan du se det ved at klikke her.

3 mobil vokser og vokser

Dette skyldes ikke blot deres store udvalg af produkter indenfor abonnementer og hardware, men også fordi de giver en god kundeservice. Dette er i dag et vigtigt element i ethvert mobilselskab og gør ofte forskelle på hvor kunderne ønsker at være kunde henne. Dette er noget 3 mobil taletid i større og større grad oplever hver måned. Du får ikke blot mange produkter at vælge imellem, men også en glimrende kundeservice.

3 mobil ejer OiSTER mobil

De fleste store mobilselskaber har i dag også et eller flere underselskaber under sig. I 3 mobil tilfælde er det har OiSTER mobil der er underselskab. OiSTER er et såkaldt billig selskab. Dette betyder at de bruger 3 mobils netværk, men tilbyder mobilpakker i den lave prisende. Så der er masser af muligheder i denne store koncern.

Tag beslutningen om at skifte

Hvis du alligevel gerne vil skifte mobilselskab eller mobilabonnement, hvorfor så ikke bare gøre det med det samme? Klik dig ind på abonnementerne ovenfor og vælg det der passer dig bedst i dag. Du kan herunder se alle de kontaktoplysninger du har brug for, så du kan komme i kontakt med 3 mobil hurtigst muligt, hvis du har brug for hjælp.

Du kan samle alle abonnementer undet et sted hos 3 mobil

Hvis i er flere i samme husstand der bruger mobiltelefoni, så kan det være en stor fordel at samle det hele under samme mobilselskab. Her tilbyder 3 mobil taletid en pakkeløsning der heller “3 deling”. Dette er en glimrende mulighed for at samle det hele et sted og have mere og bedre overblik over alle mobilabonnementerne i familien.

3 mobil kunderne anbefaler dette selskab

Masser af 3 mobil taletids egne kunder giver anbefalinger videre om dette selskab til deres familie og venner. Dette er simpelthen fordi de opfylder alle ønsker og ikke siger nej til kundernes ønsker. Derfor kan vi også herfra give vores bedste anbefalinger videre om at benytte dette mobilselskab.

Kontakt 3 mobil 3 Hi3G Denmark Aps
c/o StroedeRalton
Postboks 1917
2650 Hvidovre
Att. Kundeservice
3Mobil Kundeservice Privat
Telefon 70313313
Åbnings tider – 3 mobil:
Man: 9.00-18.00
Tirs: 9.00-17.00
Ons:9.00-17.00
tors: 9.00-17.00
Fre: 9.00-16.30
Weekend Lukket
Support til tekniske opgaver:
Man: 9.00-18.00
Tir: 9.00-18.00
Ons: 9.00-18.00
fre:9.00-18.00
Lør: 9.30-15.00
Søn: Lukket hele dagen